Logotyp Statens medieråd
Logotyp Statens medieråd


Nominera din kandidat till Guldäpplet 2018

Senast uppdaterad:

Nu är det dags att nominera duktiga lärare och förskollärare som med digitala verktyg och medier inspirerar sina elever att nå kunskapsmål och utvecklas.

Bild

Guldäpplet delas ut årligen till en eller flera lärare som har förnyat lärandet med stöd av IT i den egna undervisningen och som inspirerat elever och kollegor i ett lokalt, kommunalt och gärna även nationellt verksamhetsfält. Årets nomineringsfas sträcker sig till den 1 juni.

— Att bli nominerad till Guldäpplet är ett kvitto på att andra uppmärksammat och uppskattat ditt arbete i klassrummet med IT som stöd, säger Jenny Edvardsson, tidigare Guldäpplepristagare.

Delas ut vid ceremoni

Lärarpriset Guldäpplet utdelas årligen vid en ceremoni på Skolforum med de två lärarfackens ordföranden. Priset delas ut till tre lärare, efter en öppen nominering över hela landet. Pristagarna utses av en jury med de två senaste årens Guldäpplepristagare, representanter för samtliga partners och professor Åke Grönlund, Örebro universitet. Mer information om priset, kriterier, tidigare vinnare, videopresentationer samt möjligheten att nominera finns på Guldäpplets webbplats.

> Läs mer på Guldäpplets webbplatslänk till annan webbplats